Søgeresultat for: “

accessories sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Supersødt armbånd sælges billigt
70 :-
Solgt

6 år sedan

Til salg i 13 dage
Smykker
Sønderborg
Armbånd, Sødt armbånd, passer til alt lige fra fest til hverdag. Jeg sælger det også i en sød, grønlig model. Armbåndet er ikke særlig tungt, og rimelig elastisk. Det kan derfor holde til en del. Prisen er selvfølgelig inkl. porto, og den lille pose er med i købet :) Skriv endelig, hvis der er noget du vil spørge om, jeg svarer som regel hurtigt tilbage. Ellers kig forbi mine andre annoncer, og se om der er noget, du kan bruge :)
Solgt Pernille Corydon-øreringe sælges billigt
190 :-
Solgt

6 år sedan

Til salg i 52 dage
Smykker
Sønderborg
Øreringe, Fik disse supersmukke Pernille Corydon-øreringe i gave, men har desværre aldrig fået dem brugt. Jeg synes, det er synd, hvis de bare står og samler støv, så jeg har besluttet mig for, at sælge dem. De koster 400 kr. som nye, og jeg har aldrig brugt dem, men da de er et år gamle, og jeg egentlig bare gerne vil have dem solgt, har jeg sat dem til en meget lav pris. Øreringene er desuden ægte sølv. Prisen er inkl. porto. Skriv endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Ellers kig forbi mine andre annoncer, og se om der er noget, du kan bruge der.
Solgt Sød håndtaske sælges billigt
90 :-
Solgt

6 år sedan

Til salg i 90 dage
Accessories
Sønderborg
Sød håndtaske sælges billigt, Tasken minder om den berømte Chanel 2.55-taske, og er et rigtig godt alternativ, hvis man ikke lige har råd til, at bruge omkring 13.000 kr. på den rigtige. Tasken er sød, og kan bruges til lidt af hvert. Jeg sælger den billigt, fordi jeg egentlig bare vil rydde op i min garderobe. Jeg sælger også tasken i en sød, pudderfarvet model nøjagtig magen til. Den kan blive en sød, og økonomisk gave. Pris er inkl. porto. Skriv endelig, hvis du/I har nogle spørgsmål. Svarer som regel hurtigt tilbage.
Solgt Supersød håndtaske sælges billigt!
90 :-
Solgt

6 år sedan

Til salg i 90 dage
Accessories
Sønderborg
Supersød håndtaske sælges billigt!, Sød håndtaske sælges billigt, Tasken minder om den berømte Chanel 2.55-taske, og er et rigtig godt alternativ, hvis man ikke lige har råd til, at bruge omkring 13.000 kr. på den rigtige. Tasken er sød, og kan bruges til lidt af hvert. Jeg sælger den billigt, fordi jeg egentlig bare vil rydde op i min garderobe. Jeg sælger også tasken i en sød, navy-farvet (mørkeblå) model nøjagtig magen til. Den kan blive en sød, og økonomisk gave. Pris er inkl. porto. Skriv endelig, hvis du/I har nogle spørgsmål. Svarer som regel hurtigt tilbage.
Solgt LÆKKER HØJTALER håndtaske!
900 :-
Solgt

6 år sedan

Til salg i 76 dage
Accessories
Fredericia
LÆKKER HØJTALER håndtaske!, Dette er den nok fedeste taske, nogensinde! Jeg fik 2 af den i fødselsdags gave, da den stod øvert på ønskelisten, så bliver jo nødt til at sælge den ene af dem. Det er ikke bare en almindelig taske.. Den her taske har nemlig fede indbuggede højtalere i, og en fed bass. De spiller godt, men det kan hurtigt blive for højt hvilket ødelægger lyden lidt. Den er ubrugt. Det eneste du skal gøre er at tilslutte din, ipod eller iphone også render du ellers rundt med en fest i hænderne ;) Den er rigtig lækker, og lidt udover det sædvanlige.
NLY Accessories Diamond Body Top Øvrigt Sølv
111 :-

NELLY.COM

F  
My Accessories Beanie with Double Faux Fur Pom - Grey...
94 :-

Asos.com

F  
Apple watch / Apple Watch 2 Milanese rostfri stållänk 38m...
399 :-

CDON.COM

F  
Famaco Imprægneringsmidler KOLDAVICA Famaco
79 :-

Spartoo

F  
Famaco Imprægneringsmidler KOLDAVICA Famaco
79 :-

Spartoo

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk