Søgeresultat for: “

antikviteter sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Sød celluloid dukke og soldat
350 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 20 dage
Antikviteter
Sød celluloid dukke og soldat, Et par fine dukker fra samlerskabet sælges samlet: En celluloid dukke med de smukkeste brune øjne og en soldat i flot uniform. Dukken bærer original kjole og undertøj, samt de fineste små originale dukkesko. Hun måler: 22 cm i højden. Soldaten har plastansigt og udstoppet stofkrop (evt. med savsmuld). Soldaten måler: 29 cm i højden. Har fået at vide, at det kan være en ældre souvenirdukke fra Tivoli men ved ikke, om dette er korrekt.
Solgt Antikt Svensk Slagbord
4 500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 19 dage
Antikviteter
København
Antikt Svensk Slagbord, Relativ sjældent svensk slagbord ( beg.19 Årh.). Bordet er behandlet med bivoks, som især giver bordet en varm, gyldenbrun lød. Bordet er meget velholdt, fungerer intakt. Bordpladen er baturligvis præget af at bordet er brugt. Bordet kan klappet sammen, måler 40 cm sammenklappet. Understellet består af en midtersektion, hvortil de støtteben som bordpladen hviler på ( når bordet er klappet ud) er fastgjort. I midtersektionen findes i hver side af bordet en bestikskuffe. Bordpladen er sat fast med to træ dyvle som drives halvt ind i midtersektionen over skuffen. Fotografiet af det sammenklappede bord, er taget uden at skufferne blev sat i.
Hvad Er Det Værd? - Prisguide Til Populære Antikviteter - M...
200 :-

Gucca

F  
60X Mini mikroskop med lys
69 :-

Coolpriser

F  
Dødens time, spb (Bog)
106 :-

Bogreolen

F  
Arendal slotsby - LEGO Disney princess 41167
599 :-

Eurotoys

F  
QDO Folklore krus Kina
275 :-

Checkfrank

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk