Søgeresultat for: “

bøger litteratur sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt På opdagelse! Din krop
100 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 5 dage
Bøger & Littera...
Børnebøger, På opdagelse! Din krop i er en unik bog, der på bedste vis kombinerer information og flotte illustrationer med rigtige 3-D modeller, der gør bogen levende . Side for side følger en del af den anatomisk korrekte model med, når der bladres, og børnene får i bogstaveligste forstand mulighed for at fordybe sig i detaljerne. Serien er ideel til højtlæsning (5 til 8 år), men så snart børnene kan læse selv, er der bog til mange timers underholdning.Denne bog giver en fantastisk indsigt i kroppen og dens funktioner. Bogen er fyldt med detaljerede tegninger, der sammen med 3-D modellen giver børn mulighed for at undersøge, hvordan kroppen fungerer i virkeligheden.
Solgt Carl Barks bedste
175 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 2 dage
Bøger & Littera...
Odense
Anders And blade, Hvis man er Carl Barks fan er dette bogen man bare må eje. Det er en evig fornøjelse at genlæse Carl Barks' univers med Anders And, Onkel Joakim, Højben og ikke mindst Rip, Rap & Rup. Det er en flot hardcover bog med smudsomslag, som indeholder alle de bedste Carl Barks historier. Desuden har bogen en fin indledning med præsentation og karakteristik af Barks, og hver historie har et faktaafnit om oprindelse og tidligere danske udgivelseshistorie. Bogen blev udgivet i år 2001 i anledning af at Carl Barks ville have fyldt 100 år. Bogen er på 288 sider og består af 13 historier med tilhørende forord til hver historie.
Solgt gør det noget jeg støvsuger imens?
100 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 25 dage
Bøger & Littera...
Esbjerg
gør det noget jeg støvsuger imens?, Bogen stiller en masse spørgsmål og giver nogle bud på svar, men ingen facitliste. For dit liv er dit. Men med denne bog får du for første gang lov at være flue på væggen, når fire begavede, følsomme og morsomme kvinder taler om mænd, mødre, ligestilling og skønhedsoperationer og meget, meget andet – helt uden filter. Der bliver grinet og grædt, diskuteret og delt ud af intime detaljer. Du vil genkende dig selv, og du vil blive inspireret af stylisten, coachen, psykoterapeuten og deres fælles veninde med den ikke helt almindelige baggrund.
Solgt Hvad er et folk?
45 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 14 dage
Bøger & Littera...
Hobro
Hvad er et folk?, Overvejelser over folkets danske og europæiske identitet" af Torben Bramming. Skal vores grundlov skiftes ud med en europæisk forfatning i 2004? I bogen overvejer Torben Bramming folkets danske og europæiske identitet med baggrund i dette aktuelle spørgsmål. Bogen er et opgør med tanken om at folket opstod i årene omkring 1800. Den folkelige identitet er meget ældre. Den bygger på kristendommens omformning af de europæiske samfund. Bogen giver et bud på, hvad et folk er i dag i dansk og europæisk sammenhæng. Dermed vil Torben Bramming pege på det egentlige fælleseuropæiske, som bør overvejes, hvis EU skal opnå folkelig accept.
Solgt Fantasilæsning – uendelig mange gode historier.
50 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 14 dage
Bøger & Littera...
Hobro
Fantasilæsning – uendelig mange gode historier., der udvikler, stimulerer og træner din fantasi til anvendelse i alle livets gøremål. Fantasilæsning vil begejstre enhver, som elsker at sætte fantasien i sving og gerne vil arbejde med sproglig udvikling, læsetræning og historiefortælling.Tommy Duus lægger op til, at læserne deler deres historier med andre fantasilæsere ved at indsende dem til bogens hjemmeside, hvis formål på længere sigt er at danne udgangspunkt for udgivelse af fantasilæsernes egne historier i en ny bog. Nypris 119 kroner. Sælges for
... eller prøv at søge på bøger
 
Skitse til en litteratur- og bevidsthedshistorisk beskrivelse...
53 :-

Bogreolen

F  
I litteraturens spejl - E-bog
203 :-

Bog & Mystik

F  
Litteratur Mellem Medier - Tore Rye Andersen - Bog
230 :-

Gucca

F  
Theatrum internum - theatrum mundi. Om fantasi og litt...
29 :-

Bogreolen

F  
Kapitler af Nordens Litteratur (E-bog)
183 :-

Bogreolen

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk