Søgeresultat for: “

bøger litteratur sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt På opdagelse! Din krop
100 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 5 dage
Bøger & Littera...
Børnebøger, På opdagelse! Din krop i er en unik bog, der på bedste vis kombinerer information og flotte illustrationer med rigtige 3-D modeller, der gør bogen levende . Side for side følger en del af den anatomisk korrekte model med, når der bladres, og børnene får i bogstaveligste forstand mulighed for at fordybe sig i detaljerne. Serien er ideel til højtlæsning (5 til 8 år), men så snart børnene kan læse selv, er der bog til mange timers underholdning.Denne bog giver en fantastisk indsigt i kroppen og dens funktioner. Bogen er fyldt med detaljerede tegninger, der sammen med 3-D modellen giver børn mulighed for at undersøge, hvordan kroppen fungerer i virkeligheden.
Solgt Carl Barks bedste
175 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 2 dage
Bøger & Littera...
Odense
Anders And blade, Hvis man er Carl Barks fan er dette bogen man bare må eje. Det er en evig fornøjelse at genlæse Carl Barks' univers med Anders And, Onkel Joakim, Højben og ikke mindst Rip, Rap & Rup. Det er en flot hardcover bog med smudsomslag, som indeholder alle de bedste Carl Barks historier. Desuden har bogen en fin indledning med præsentation og karakteristik af Barks, og hver historie har et faktaafnit om oprindelse og tidligere danske udgivelseshistorie. Bogen blev udgivet i år 2001 i anledning af at Carl Barks ville have fyldt 100 år. Bogen er på 288 sider og består af 13 historier med tilhørende forord til hver historie.
Solgt gør det noget jeg støvsuger imens?
100 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 25 dage
Bøger & Littera...
Esbjerg
gør det noget jeg støvsuger imens?, Bogen stiller en masse spørgsmål og giver nogle bud på svar, men ingen facitliste. For dit liv er dit. Men med denne bog får du for første gang lov at være flue på væggen, når fire begavede, følsomme og morsomme kvinder taler om mænd, mødre, ligestilling og skønhedsoperationer og meget, meget andet – helt uden filter. Der bliver grinet og grædt, diskuteret og delt ud af intime detaljer. Du vil genkende dig selv, og du vil blive inspireret af stylisten, coachen, psykoterapeuten og deres fælles veninde med den ikke helt almindelige baggrund.
Solgt Skønhedsbogen af Eileen Ford
50 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 22 dage
Bøger & Littera...
Høng
Skønhedsbogen af Eileen Ford, Enhver kvinde kan blive smuk jfr. EF. Bogen rummer skønhedsprogram, ernæring, at sminke sig og rigtig mange andre "kæleplaner". Der er 22 forskellige kapitler, som kommer rundt om hele kroppen incl. Fords model-diæt. Udgivet i 1968 og må være en must-have glamour-bibel for kvinder i alle aldre. Vægt 560 gram. Stand: Almindeligt brugsslid, bøj på forsatsbladet og gulnet på kanterne, men alle 208 sider er helt intakte. Returret, dog ikke porto som er b-brev 40 kr. jfr. postens takst op til 1000 gram, så køb lidt mere med for samme porto.
Solgt Børnenes trafikquiz
50 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 20 dage
Bøger & Littera...
Hobro
Børnenes trafikquiz, Børnenes trafikquiz er en bog som stiller en række spørgsmål og giver svar på et utal af situatione, som vores børn og unge havner i, når de færdes i trafikken. Bogen er tænkt som supplement til den undervisning, som finder sted i skole og hjem. Ingen kan være i tvivl om, at det blevet meget vanskeligt at færdes sikkert i trafikken i dag, og derfor endnu vigtigere end nogensinde at forberede vores børn godt, inden vi sender dem ud i tarfikjunglen. Bogen er delt op i tre hovedgrupper:
... eller prøv at søge på bøger
 
Skitse til en litteratur- og bevidsthedshistorisk beskrivelse...
53 :-

Bogreolen

F  
I litteraturens spejl - E-bog
203 :-

Bog & Mystik

F  
Litteratur Mellem Medier - Nina Christensen - Bog
220 :-

Gucca

F  
Theatrum internum - theatrum mundi. Om fantasi og litt...
29 :-

Bogreolen

F  
Kapitler af Nordens Litteratur (E-bog)
183 :-

Bogreolen

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk