Søgeresultat for: “

børnetøj sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Flot regntøj i str 110
25 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 3 dage
Børnetøj
Regntøj, Rigtig flot og farverigt regntøj i str. 110 (5 år) fra Friends. Bukserne er i ensfarvet pink og jakken er orange med pink blomster på. I bukserne er der elastik i ben og livet, og der hørte oprindeligt seler med men dem har jeg smidt ud for min datter synes de var irriterende. I jakken er der elastik i ærmerne og man kan stramme den ind forneden. Den har aftagelig hætte og lynlås hele vejen ned. Begge dele er i 100% polyester og er i meget velholdt stand.
Solgt Didriksons
400 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 3 dage
Børnetøj
Flyverdragt, Tremblant Coverall i rød/orange/sort. Str 90. SUPER lækker flyverdragt. Brugt 1 sæson. Vandtæt med et vandsøjletryk på 2.000 mm - som den HOLDER. Hætten m aftagelig "pels"kant, kan tages af, og den kan justeres i kanten og bagpå. Lynlåsen er i kraftig plastic og forsynet med dobbelte vindflapper og hagebeskytter, og der er elastisk snøre i livet. Forstærkninger på knæ og bagdel, og der er reflekser på både hætte, ryg, ærmer og bukseben. Velcro® og vindfang i ærmerne. Det eneste sted det ses at det ikke er en ny flyverdragt er ved stropperne under støvlerne samt stoppen i nakken. Ellers er den i TOP stand. Nypris 899.
Ledhejseport, ProDoor Highline Flat Antracit grå, 821000
5 995 :-

Bango

F  
XL Pakken - Nyt Indhold
200 :-

Slikworld

F  
Performance pants - Bland selv (2 stk.)
499 :-

Teeshoppen

F  
H3139P Bodystocking
163 :-

Pleasuredome

F  
Performance Jog Pants - Sort
135 :-

Teeshoppen

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk