Søgeresultat for: “

børnetøj sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Flot regntøj i str 110
25 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 3 dage
Børnetøj
Regntøj, Rigtig flot og farverigt regntøj i str. 110 (5 år) fra Friends. Bukserne er i ensfarvet pink og jakken er orange med pink blomster på. I bukserne er der elastik i ben og livet, og der hørte oprindeligt seler med men dem har jeg smidt ud for min datter synes de var irriterende. I jakken er der elastik i ærmerne og man kan stramme den ind forneden. Den har aftagelig hætte og lynlås hele vejen ned. Begge dele er i 100% polyester og er i meget velholdt stand.
Solgt Didriksons
400 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 3 dage
Børnetøj
Flyverdragt, Tremblant Coverall i rød/orange/sort. Str 90. SUPER lækker flyverdragt. Brugt 1 sæson. Vandtæt med et vandsøjletryk på 2.000 mm - som den HOLDER. Hætten m aftagelig "pels"kant, kan tages af, og den kan justeres i kanten og bagpå. Lynlåsen er i kraftig plastic og forsynet med dobbelte vindflapper og hagebeskytter, og der er elastisk snøre i livet. Forstærkninger på knæ og bagdel, og der er reflekser på både hætte, ryg, ærmer og bukseben. Velcro® og vindfang i ærmerne. Det eneste sted det ses at det ikke er en ny flyverdragt er ved stropperne under støvlerne samt stoppen i nakken. Ellers er den i TOP stand. Nypris 899.
Beeztees gnaverbur PINKY 3 50 x 33 x 45 cm
502 :-

VidaXL

F  
The North Face, RETRO NUPTSE DOWN VEST, Sort, Jak...
899 :-

KidsBrandStore

F  
JACK & JONES Astralis Sweatshirt Mænd Sort
400 :-

JACK & JONES

F  
Xiaomi Intelligent Mini Wireless Switch
99 :-

Mackabler.dk

F  
Pyntepude - Bomuldsvelour - fotoprint - Killing - 40x40c...
40 :-

Home-tex

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk