Søgeresultat for: “

computer sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt stationær gamer pc
4 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 19 dage
Computere
Odense
Fujitsu, Hej jeg har en meget flot og super god gamer pc til salg. Den Kører som en drøm ingen problemer aldrig haft problemer. Den har 2 store blæser en foran og en ved siden og en lille inden i og cd brænder. Den har kørt call of duty black ops call of duty morden warfare 2 crysis 2 osv på højeste opløsning uden problemer. Der er 8 usb porte og der medfølger skærm på 19.5 tommer, tastatur og mus.
Solgt ACER PC OG 21" FLADSKÆRM MED MERER
2 500 :-
Solgt

9 år sedan

Til salg i 26 dage
Computere
Sydals
Acer, acer pc og fladskærm har denne fine acer computer det er en lille fin pc der er 3 år gammel har ikke køret merer entimer så er som ny det er en acer og har 650. gb. ved ikke så meget om den for købte den at en vem som ikke brugte den men er god til og spille på og alt mulig anden. der følger et tastortur med og en mus de er trådløs det er mæket logitech. det er en spicial tastorturog mus det er berenet til vis man sidder mange timer foran computere så man ikke få skader i håndlende.
  1Room Apartment in 5220 Odense
2 200 :-

9 år

-

Lejebolig.dk

13 m2 Bolig
Odense
  Dejlig lys og stor 2-værelses lejlighed på 66 kvm
5 400 :-

9 år

-

Lejebolig.dk

66 m2 Lejligheder
Køge
  stor 3 v. med to altaner
7 500 :-

9 år

-

Lejebolig.dk

75 m2 Lejligheder
 
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk