Søgeresultat for: “

dæk fælge sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Fiat Punto 1,2 SX fra 1997
10 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 2 dage
Biler
Fiat, Punto, 1.2 16V SX, Fin lille bil der primært har været brugt til bykørsel og korte afstande, men som sagtens kan klare lange ture. Bilen har 14" fælge, el-ruder, cd/radio, servostyring, abs, dobbelt airbag, ikke noget videre rust og blev totalt undervognsbehandlet og fik fjernet al rust i januar 2010. Bilen har netop fået helt nyt batteri. Den kører desuden ca. 16 km. på literen og er billig i afgift. Vi har aldrig haft problemer med bilen og den starter hver gang, men kan måske godt snart trænge til nye dæk. Bilen er sidst synet i januar 2010. Nedslag i prisen ved hurtig overtagelse!
Solgt Peugeot 306 1.8 XS
22 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 39 dage
Biler
Peugeot, 306, 1.6 XS, Peugeot 306 1.8 XS 112hk fra 98 sælges. Der medfølger "service bog" der går op til 2006 og så vidt jeg ved er alt service overholdt. Den fik skiftet tandrem sidste år, samt lavet div. små defekter. Der medfølger fire sæt dæk med alufælge, dog har det ane fælg nogle skrammer som man kan se på billederne. Bilen er i fin stand, den har desværre en del parkerings ridser. Den går godt i motoren og starter hver gang.
... eller prøv at søge på dæk
 

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk