Søgeresultat for: “

damecykler sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Electra Hawaii Womens Cruiser!
2 900 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 89 dage
Damecykler
Roskilde
Electra Hawaii Womens Cruiser!, 24 " , 3 gear, Cruiser med store brede blomster-mønstret dæk, stort sæde, mange fede detaljer og i det fedeste mærke sælges. Den er vanvittig lækker at køre på, og vækker enorm opsigt. Man kan ikke købe dem i Danmark, så det er ikke en cykel man skal regne med at møde andre af. Den står stort set som ny da den blot har været brugt få gange (pga. dovenskab når man alligevel kan ta' bilen) og altid står varmt og tørt i garagen - skal ses!
Solgt MUSTANG CYKEL
700 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 44 dage
Damecykler
Aalborg
Mustang, 24 ", 3 gear, En lækker mustang cykel, med flotte blomster mønster. en blandning af gul, brun og bronze farve, der findes ikke så mange af den. den virker helt fint men sælger den da jeg selv mener jeg trænger til en ny. Den har et par små fejl, men det er ikke noget der gener en. jeg har selv givet 3000kr for den men sælger den meget billigere da den er et par år gammel. Ring eller skriv hvis du har flere spørgsmål, men ring gerne efter klokken to i hverdage, da jeg er i skole tak. :-)
Solgt Winther dame cykel til salg.
700 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 6 dage
Damecykler
Gul og grøn med en høj stang.
Solgt Kildemoes Mod. Colibri 28" Stel str. 56 cm. Årg. 2002
950 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 1 dag
Damecykler
Herning
Pæn og særdeles velholdt cykel . Alustel . Alufælge og rustfri eger . 7 indv. Sram gear . Gode dæk . Klargjort,justeret og efterset overalt . Ny kæde og tandhjul . Nye skærme . Nyt punkterfri Schwalbe bagdæk . En god kvalitets citybike,der kører perfekt.
Solgt Winther mod. Testro 26" Stel str. 52 cm. Årg. 1997
850 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 2 dage
Damecykler
Herning
Flot istandsat klassisk cykel . Forchromede rustfri stålfælge og eger . 3 indv. Torpedo gear . Lav indstigning . Slagfast pulverlakering . Fast mont. godkendt lås . Frontcykelkurv . Klargjort,justeret og efterset overalt . Ny kæde og tandhjul . Nye dæk . En rigtig fin klassiker,der kører perfekt.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk