Søgeresultat for: “

damesko sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Fede stilletter, 11 cm høje, str. 38.
300 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 48 dage
Damesko
Aalborg
Heels, Jeg har købt disse fede stilleetter på nettet, men kom til at bestille dem i en størrelse for høj. Da jeg skulle bruge dem til galla, kunne jeg ikke nå at returnere dem. Derfor har de kun været brugt en gang i maks tre timer, og er derfor helt som nye. Jeg får dem ikke brugt, og har derfor besluttet mig for at sælge dem. De er super fede, og regner i høj grad med at bestille nogle nye selv, da det er de lækreste sko, som jeg længe har haft. Købspris 350,-
Solgt 2 par sko str 41
150 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 7 dage
Damesko
Sko, Det ene par er fra ECCO str 41 med lynlås i, desværre kun brugt få gange. Det andet par erogså str 41, kun brugt 2 gange. Prisen var omkring 600,00 kr pr par. Fra ikkeryger og dyrfrit hjem og har blot stået i et skab. Send gerne en sms el skriv en besked gennem gul og gratis. Sælges for 150,00 kr pr par el 250,00 kr for begge.
Solgt superlækre indesko
200 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 25 dage
Damesko
Odense
superlækre indesko, Superlækre indesko fra glerup uld. Som det ses på billedet er der snøre i foran, som jo kan udvides hvis der er behov for dette. Aldrig gået i, da det er en kørestolsbruger der har haft dem på højst 2 gange, og de fremstår derfor som helt nye. De er super dejlige, da man ikke fryser om fødderne, og heller ikke får det for varmt, da de kan transportere varmen. Se evt. mere på glerups hjemmeside. Nyprisen er 350,00. og ved en evt. hurtig handel kan prisen muligvis forhandles.
Solgt vintage 1920'er støvler
650 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 84 dage
Damesko
Støvler, fra USA af mærket Endicott Nifty Boy, Johnson all leather. 1920'er ubrugte ungdomsstøvler med lædersål. De er indvendig foret med beige lærred. Der er skrevet med en sort tush under den højre støvle. størrelsen skønnes til en dame 36½ / 37, da jeg selv (str. 38) godt kan få fødderne i dem, men der der ikke nok bevægelighed til, at det er behageligt. Sål er udefra målt på det bredeste sted til 9 cm, længde 25½ cm. Læderet er tykt og bøjeligt.
Solgt HEELS/STILET
135 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 22 dage
Damesko
Horsens
Heels, flotte (str.39) skind Heels/Stilet, af mærket "Monique", sælges meget billigt. Sælges kun fordi jeg ikke er så god til så´ høje hæle pga. dårlig knæ, men måtte bare købe dem! Sidder godt på foden. Str. 39 hvis du har en slank fod, men svarer til en str. 38-38½, hvis din fod er bred. Hæl 9 cm. Indvendig mål på sko 26 cm.(helt ud i tå), men svarer til fodmål ca. 25 cm., har målt min fod. Er brugt 2 gange ca. 3 timer ialt.
Fila Sneakers DISRUPTOR LOW WMN Fila
779 :-

Spartoo

F  
Chuck Taylor High Black
1 050 :-

Dr. Adams

F  
Sorel Caribou Støvler Buff
899 :-

NLY Man

F  
Damesko Fra Gabor blå
809 :-

Peter Hahn

F  
Damesko Fra Gabor blå
809 :-

Peter Hahn

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk