Søgeresultat for: “

dametøj sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Smuk og feminin luksusbrudekjole
2 800 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 22 dage
Dametøj
Odense
Smuk og feminin luksusbrudekjole, Super smuk og feminin luksusbrudekjole designet i Barcelona. Elfenbensfarvet helkjole med ca.1½ m langt slæb, som kan hægtes op, når man f.eks. skal ud at danse :-) Overdelen smukt figursyet med perlebesætning og mønster. Kjolen er hæftet lidt "asymetrisk" op i den ene side med en silkeblomst, som en sød detalje. Den er nyrenset og du får et strutskørt med i prisen (til at give kjolen volumen). Købt i Panayotis i Vejle for dengang 13.500 kr.
Solgt Carla bukser i hør
450 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 13 dage
Dametøj
Støvring
Bukser, Super lækre og anderledes bukser fra Carla, med dobbelt lynlås hele vejen ned midt på bukseben. Med lyst inderfoer ved lynlås. Buserne kan være lynet meget op - eller helt ned - se billeder. Fast linnng og livvidden er målt liggnede 49 cm og længden er 92 cm fra øverst i linning og ned. 100 % hør og det lyse stof er 65 % polyester og 35 % bomuld. Bukserne er brugt 1 gang og er fra den nye forårssæson 2011. Nypris 1200.
Membran lænsepumpe til skot
377 :-

Marineudstyr.dk

F  
PIECES Højtaljede Bukser Kvinder Sort
210 :-

PIECES

F  
Lammeskind Fra Kaiser gul
899 :-

Peter Hahn

F  
Bluse 3/4-ærmer Fra Peter Hahn rosé
449 :-

Peter Hahn

F  
Quiltet dunvest Fra Betty Barclay beige
449 :-

Peter Hahn

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk