Søgeresultat for: “

dyr sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Orpington ungdyr i 3 rene farver.
200 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 7 dage
Fugle
Høns, Orpington stor ungdyr sælges i farverne: Blå, Gul og Gul/sortsømmet. 2,2 Gul/sortsømmet og 2,2 Gul (2 haner og 2 høner kan købes for 125 pr.hane og 200 pr.høne. Og 2,3 Blå og 2,3 Gul (2 haner og 3 høner kan købes for 125 pr.hane og 200 pr.høne. Det er racerene dyr af høj standard og ingen sammenblanding af farverne. Racen kræver blot lavt hegn (80-90 cm), er meget rolig (børnevenlig) og ikke flyvende. Orpington racen er tilmed fantastisk som æglægger og køddyr. Ovennævnte fakta om Orpington er KUN gældende for disse race-rene Orpington. NB: haner herfra er ubeslægtet med hønerne. Det er ikke lige alle steder det lader sig gøre. Billeder af de voksne Orpington + ungdyr.
Solgt Baydon hingsteføl efter 1kl hingst t8.12
6 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 4 dage
Hest
Nordjylland
Islænder, Keilir er en meget smuk baydon hingsteføl. han ligner faktisk en nordbakker hvis man ved hvilken race det er , han er utrolig smuk og viser meget fine gangarter på marken. han er efter en meget nem og lækker skovturs hoppe som vi har her hjemme DKBleik fra Stårup hedder hun . Keilir´s far er DKFagur fra Limfjorden som er kåret som 5 års og blev kåret med en total på 8.12 og med bla 8.31 i bygning.
Solgt Naturtølter-kåret forældre "Flot hingst"
8 500 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Hest
Nordjylland
Islænder, Jeg har valgt at sætte jupiter til salg. Han er efter min dejlige kåret hoppe venus fra nørremark. som er kåret i 2 klasse efter 4 mdrs træning. hun var utrolig lærenem og alt med hensyn til hendes gangarter lå i generne. hun sku ikke bruge ret lang tid på at lære tølt osv. jupiters far hedder starri fra nørremark og ham har vi også avlet her på stutteriet . han er utrolig sød og rar. han blev nr 4 sidste år til DM i T1 som 7 års og han har opnået delkarakteren 9 i fri tølt i T1 i år¨.
Solgt smuk ox hoppe 147 cm
11 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Hest
Hoppe, SKAL VÆK NU. Velgående OX hoppe på 6 års sælges pga af manglende plads og tid. Hoppen er rå. Hun har fuld stamtavle og er ud af gode brugslinjer. Mihraps Opia vil med lidt arbejde kunne blive en fin ridepony med brede anvendelses muligheder indenfor dressur, spring eller distance. God mulighed for at præge sin kommende hest. Hun har i foråret været i longe med longe gjord uden problemer i skridt og trav. Men der er ikke blevet arbejdet med hende mens hun har været på græs.
Solgt smuk dv byttes med fjord eller
20 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 4 dage
Hest
Hoppe, super smuk 7 års hoppe på 163. smuk og ædel og ernorm elegant, rødt pas, og passet med alt. ikke kåret, men kan med fordel blive det. mor er rdh som fik 10 i spring kapacitet til kåring. far er bøgegårdens lantano. da jeg må erkende at min dejlig prinsesse er for varm for mig og jeg ikke er tryg ved at ride hende, byttes hun til super lækker fjord hest, eller haflinger. det skal være sports modeller, da den skal bruges til stævner. min hoppe fik for 2 år siden konstateret ungheste spat, men har ikke været halt .hun er brugt på lavt nivou til lidt af det hele. kontakt på tlf, sms ok.
Mr B Rubber Wash 250 ml
114 :-

Sexleksaker Outlet

F  
Fleshlube ICE 250 ml
235 :-

Apotek365

F  
Metal Halslænke
375 :-

Boutique Erotic

F  
Wahl 11 Dele Hårklipper til dyr "Basic" 9160-2016
473 :-

VidaXL

F  
Wahl 12 Dele Hårklipper til Dyr "Lithium Ion Pro Serien" 976...
883 :-

VidaXL

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk