Søgeresultat for: “

ferieboliger sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Danmark / Jylland / Øst - Dejligt sommerhus ved Saksild...
Solgt

7 år sedan

Til salg i 91 dage
Ferieboliger
Hyggeligt træhus, med plads til 5-7 pers (5 senge og en dobbelt sovesofa i stuen). Huset består af hyggelig stue med ny sovesofa, tv, musikanlæg, DVD, og brændeovn. Fra stuen er der udgang til stor delvis overdækket træterrasse. Med havemøbler og grill. Køkken med div. hvidevarer, microbølgeovn og opvaskemaskine m.m. Dejligt nyt badeværelse med gulvvarme. Der er brusebad og vaskemaskine. Derudover er der tre værelser. Et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med to senge og et værelse med en seng. Huset ligger på en stor ugenert grund med udsigt til marker og en lille fredskov. Der er ca. 400 m. til en af Danmarks bedste sandstrande.
Solgt Danmark / Jylland / Øst - Luksus Pool-hus Egsmark stran...
Solgt

7 år sedan

Til salg i 91 dage
Ferieboliger
155 m2 stenhus i 2 etager med 12 m2 annex, beliggende på 1250 m2 naturgrund, 200 m til dejlig bade strand. Huset er opført i 2002. Max antal pers. 8+4. Forkæl hele familien med en ferie i et af Danmarks absolut smukkeste områder. Gå ombord på¨Fregatten Jylland og fornem historiens vingesus. Besøg Ebeltoft Glasmuseum eller et af områdets mange glasværksteder og oplev hvor nemt man bliver grebet af glassets magi. Tag en tur på "det gamle rådhus" fra 1789, som er verdens mindste Rådhus og husk også at aflægge fangekælderen et besøg.
Solgt Danmark / Jylland / Vest - Sommerhus Houstrup Strand
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Ferieboliger
Ønsker I at bo i luksuriøse omgivelser, så er dette sommerhus det helt rigtige valg! Huset er opført i træ i 1998, og det ligger på en naturgrund. Dejlige terrasser med havemøbler omgiver huset på alle sider. Indvendig er gulvene dels belagt med klinker, dels med tæpper.
Solgt Danmark / Jylland / Vest - Feriecenter Kjærn
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Ferieboliger
Kjærn er beliggende i naturskønne omgivelser, tæt ved Lønne /Houstrup/Nymindegab området, med kun 7 km. til Vesterhavet og meget tæt på det nye feriecenter Sea West som byder på masser af aktivitets muligheder.
Solgt Danmark / Jylland / Vest - Billig sommerhus i Henne - g...
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Ferieboliger
Hyggeligt ældre sommerhus til 6 personer, beliggende på stor naturgrund, kun få minutters gang fra Henne Strands centrum og stranden.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk