Søgeresultat for: “

ferieboliger sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Danmark / Jylland / Øst - Luksus Pool-hus Egsmark stran...
Solgt

7 år sedan

Til salg i 91 dage
Ferieboliger
155 m2 stenhus i 2 etager med 12 m2 annex, beliggende på 1250 m2 naturgrund, 200 m til dejlig bade strand. Huset er opført i 2002. Max antal pers. 8+4. Forkæl hele familien med en ferie i et af Danmarks absolut smukkeste områder. Gå ombord på¨Fregatten Jylland og fornem historiens vingesus. Besøg Ebeltoft Glasmuseum eller et af områdets mange glasværksteder og oplev hvor nemt man bliver grebet af glassets magi. Tag en tur på "det gamle rådhus" fra 1789, som er verdens mindste Rådhus og husk også at aflægge fangekælderen et besøg.
Solgt Danmark / Jylland / Vest - Sommerhus Houstrup Strand
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Ferieboliger
Ønsker I at bo i luksuriøse omgivelser, så er dette sommerhus det helt rigtige valg! Huset er opført i træ i 1998, og det ligger på en naturgrund. Dejlige terrasser med havemøbler omgiver huset på alle sider. Indvendig er gulvene dels belagt med klinker, dels med tæpper.
Solgt Danmark / Jylland / Vest - Feriecenter Kjærn
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Ferieboliger
Kjærn er beliggende i naturskønne omgivelser, tæt ved Lønne /Houstrup/Nymindegab området, med kun 7 km. til Vesterhavet og meget tæt på det nye feriecenter Sea West som byder på masser af aktivitets muligheder.
Solgt Danmark / Jylland / Vest - Billig sommerhus i Henne - g...
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Ferieboliger
Hyggeligt ældre sommerhus til 6 personer, beliggende på stor naturgrund, kun få minutters gang fra Henne Strands centrum og stranden.
Solgt Danmark / Jylland / Vest - Feriehus til 21 personer med...
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Ferieboliger
Lej dette dejlige feriehus med 1,5 ha have/parkanlæg med lille sø, beliggende med delvis udsigt over natur området Fiilsø, kun 6 km. fra Henne Strand.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk