Søgeresultat for: “

fodbold sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Umbro - SX Valor II SG Sort/Hvid/Lime
500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 16 dage
Fodbold
Fodboldstøvler, Umbro, Hej alle jer fodbold tossede derude. Jeg er af ufrivillige grunde tvunget på fodboldpension i en tidlig slder og har defor et par lækre umbro støvler til salg som jeg så godt som ikke nåede at spille i. De er vel brugt i 3 kampe og 5-6 træningspas. Jeg garanterer der er mål i dem. De virkede ihvertfald for mig.:) Så er du mere til det old school er disse støvler noget for dig. De er heller ikke stive mere, så de er lige til at smide på og få i kamp uden vabler dagen derpå;)
Solgt Det danske fodboldlandshold - Sydafrika
2 500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 24 dage
Fodbold
Kolding
Det danske fodboldlandshold - Sydafrika, En adidas Arla DBU fodboldskole 2009 fodbold T-shirt med autografer fra samtlige spillere fra det Danske Fodboldlandshold under VM i Sydafrika i juni måned 2010. Fodboldtrøjen var med landholdet i Sydafrika og har lidt patina fra turen. Fodboldtrøjen var sendt til en af de ansatte(som sidder på bænken ved Morten Olsen) omkring landsholdet, og skulle havde været underskrevet før de tog til VM. Men pga. af de mange skader op til slutrunden blev underskriftrunden udsat. Derfor var trøjen med under hele turen til Sydafrika.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk