Søgeresultat for: “

fritid sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Børne Jagttøj
300 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 25 dage
Jagt & Fiskeri
Hadsund
Børne Jagttøj, DeerHunter. 2 sæt børnejagttøj i str. 140, 10 år. bestående af bukser og jakke med aftagelig hætte og med foer. Bukserne er med 4 lommer og elastik i begge sider. Jakken er med 6 lommer og både lynlås og knapper foran. Mange gode detaljer som bindebånd i livet på jakken og 2 knapper i begge sider i bukserne, forneden. Hætten kan lynes af og der er 2 forskellige bindebånd så den kan sidde tæt. Sælges både samlet og hver for sig.
Solgt fluestang kom med et bud, nye billeder
1 750 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 11 dage
Jagt & Fiskeri
Middelfart
fluestang kom med et bud, nye billeder, Eksklusiv fluestang sælges da jeg ikke er fluefisker og en sådan stang skal benyttes af ægte fluefolk. Stangen er en sø ørredstang af mærket Forzo fra den italienske bjergkommune Castendolo Det er en 9´6" klasse 7/8 stang og der medfølger Loop hjul med diverse liner og skydehoveder backingline mm. Kom med et bud såfremt du er intereseret. Jeg har brugt den selv et par gange men er ikke fluefisker. Der medfølger bla. Courtland liner, linefedt, linetilbehør og andre liner.
Solgt Sage "6 fluestang m. 2 hjul og tilbehør
2 400 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 49 dage
Jagt & Fiskeri
Svendborg
Sage "6 fluestang m. 2 hjul og tilbehør, Som overskriften siger sælges min Sage klasse 6 stang med 2 hjul og massere tilbehør (Omkring 35 fluer, balje til at ligge linen i, 3 gedefluer, og itui til at pakke stangen sikkert ned i). Udstyret er 2 år gammelt og har næsten ikke været brugt, meget fin stand. På hjulene sidder der forskellige liner, og derfor forskellige hjul. Det ene er en almindelig flueline der bruges til fiskeri i å og sø. På det andet hjul sidder der en skydeline, der er ideel til kysttfiskeri.
Solgt Fiskestænger
250 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 2 dage
Jagt & Fiskeri
Fiskestænger med hjul
Solgt Aluminiuma-Foldebord
225 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 27 dage
Camping & Frilu...
Herning Ikast-Brande Ringkøbing-Skjern Øvrige DanmarkKøretøjer Bolig udlejning og salg Mode og beklædning Sport og fritid Haven Huset Barn og baby Dyr og tilbehør Underholdning og service Elektronik Diverse  Seneste annoncerSælges:Kolonihave NabkjærPris:.500 krSælges:B&O JUBILÆRUMS BØGERPris:krSælges:Golfudstyr sælgesPris:.200 krSælges:Mingus halvhøj seng med pirattemaPris:.800 krSælges:Camping vognPris:.000 krSælges:Skøn kolonihave i KnudmosenPris:.000 krSælges:CampingvognPris:krSælges:Billig Golf IVPris:.800 krSælges:SAAB 9-5 t SE årg.Pris:.000 krGives væk:Kattekillinger gives vækPris:krFlere annoncerSport og fritid -> Camping og ferieSælges: Aluminiuma-Foldebord Pris: 225 kr.Indrykket: 06 juli Aluminiums foldebordcm. pris Kr. 225.ooMærke: FoldebordAnnonce type: SælgesForsendelse: Skal afhentes
FuelBelt Race Number belt - Gel ready - Bælte til gel
71 :-

Cykelpartner.dk

F  
Stærk, fast og velformet 2
199 :-

REN Velvære

F  
Returlabel
39 :-

Pro Outdoor

F  
Zippo High Polish Chrome - Lighter - Poleret krom
289 :-

Cykelpartner.dk

F  
Easy Camp Flint Striker -Tændstål - Til antænding af bål
49 :-

Cykelpartner.dk

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk