Søgeresultat for: “

guitar sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Marshall MG250DFX
2 295 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 25 dage
Musikinstrument...
El-guitar, Kompakt combo med 2 seperate kanaler, 2 stk 12" Celestion højtalere, indbygget digital effekt og 2 x 50 watt. Clean og overdrive kanalen har hver deres eq således at man finjustere forskærkerens klang til lige den clean eller overdrive tone man vil have. Clean kanalen har en fremragende fyldig og brilliant klang som, hvis man gain`er den, giver lige det ekstra crunch som er så fedt til rock og blues. Overdrive kanalen giver total distortion, sådan som kun Marshall kan lave det. MG250DFX har indbygget effekt med rumklang, ekko, chorus og flanger; og den har endvidere både emuleret hovedtelefon udgang og CD input.
Solgt Cort G-255, med gigbag
900 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 6 dage
Musikinstrument...
El-guitar, Cort, El-guitar, Cort, Cort G-255. det er en god begynder guitar og kan bruges til næsten alle slags genre af musik da den både har en humbucker pickup der kan laves til single-coil ved at hive i tone-knoppen. den har to single-coil pickups der lyder rigtig lækkert. volume-knoppen er lidt løs, så når man skuer op og nedkan den god virke lidt løs, men det er ikke noget problem hvis man ikke bruger siden af hånden til at skrue op og ned. der er overhovedet ikke nogen ridser der er synlige.
Norfolk STARTER BK western-guitar sort
399 :-

DanGuitar.dk

F  
Swiss Arms Mini M4 Ris, Sort
269 :-

Handelshuset Aulum

F  
Legetøjs el guitar - Med lys og lyd - 62cm lang - Lyserød
105 :-

Home-tex

F  
Fender 4-Bolt American Series Guitar Neck Plate
130 :-

DanGuitar.dk

F  
Blackstar amPlug2 Fly Guitar
335 :-

DanGuitar.dk

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk