Søgeresultat for: “

helikopter sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt NY Super smart bluse str 2 år
30 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 51 dage
Børnetøj
Bluse, Helt ny super smart bluse str 2 år fra Mads og Mette. En rigtig fin bluse med lyseblå mave og ryg og sandfarvet ærmer. Ligeledes er der påtrykt en helikopter på maven. Som sagt en hel ny bluse, hvilket vil sige, at der stadig er mærker på, så den kan jo bruges til en gave :) Nypris er 59,95 - din pris er 30 kr... Fra ikke ryger hjem. Tjek lige mine andre annoncer også, måske kan du finde mere du kan bruge, og vi laver en god samlet pris :)
Solgt helikopter
6 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 8 dage
Hobby
Glamsbjerg
Modelfly, hej jeg har en helikopter til salg der er snak om en xcell 700 den er kun udstyret med kvalitets ting da den har fløjet konkurangse flyvning den måler 180 cm så der er snak om den største moden man kan få her hjemme den er på el flyvetid er mellemmin alt efter hvordan man flyver den kan ses flyve jeg beholder selv modtagerne alt er 100% ok helikopteren er perfekt til øved og begynder da den er så stor kan du flyve i alt slags vær reserve dele kan købes i rotordisken hvis det skulle gå galt .

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk