Søgeresultat for: “

herrecykler sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Sort Centurion citybike
2 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 7 dage
Herrecykler
Vejle
Centurion, 27 ", 7 gear, årg. 98, Flot sort citybike med 7 gear, kør rigtig godt.tommer, jeg er ikke sikker, men jeg er selv 172cm og den passer godt til folk der er højere. Der er en lille smule slør i det bagerste dæk, men slet ikke noget man mærker når man cykler. Jeg kender ikke størrelsen på hjulene så de 27 tommer er et gæt. Selve stellet er fra 98, men cyklen har fået en komplet renovering og er derfor som ny.
Solgt Fed Trek MTB sælges.
4 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 7 dage
Herrecykler
København
Trek, 19 ", 21 gear, årg. 2011, hejsa jeg vil gerne sælge denne trek 4300 disc Mtb 19,5 Rammesæt størrelse den er kun 3½ måned gammel og jeg har regning på den, der er skræme på og cykelcom samt drikkeholder, jeg sælger den da vi står og lige er flyttet så derfor skal jeg ud og have en citybike da jeg får lidt længere til job ;) men prisen er fast da cyklen ik fejler noget og står inde, du spare 800kr med de ting der er sat på..
Solgt MTB Puch
2 500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 17 dage
Herrecykler
Horsens
Puch, 26 ", 27 gear, årg. 2011, Helt ny MTB PUCH sælges, pga. fortrudt køb. Jeg troede at jeg ville bruge den og havde lagt store planer, men jeg har været ude at køre på den en enkelt gang siden jeg købte den og synes det er ærgeligt at den bare skal stå! Cyklen er helt ny, købt for 2999,- i Bilka Horsens i august måned, sælges nu for 2500,-. Rigtig god cykel, med skivebremser, 27 gear, aftagelige hjul, osv.
Solgt ITALIENSK BIANCHI RACER
8 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 31 dage
Herrecykler
Bianchi, 28 ", 18 gear, årg. 2010, Italiensk Bianchi Via-Nirone Aluminiums racercykel 28", farve rød/ alu m/18 gear, mrk. XENON for og bagskifter, forgaffel alu CARBON, og med helbundede alu hjul BIANCHI monteret med Continental Ultra Sport(700 x 23 C) dæk, pedaler med Look click system, cyklen har kørt ca. 800 km. og står 100 % som ny, cyklen skal ses og prøves virkelig en prof. racercykel, cyklen er her som vist opstillet i en indendørs træningsstand som kan stilles i flere belastningsgrader, træningsstanden medfølger ved hurtig handel.
Solgt Cykel der bare skal sælges
4 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 49 dage
Herrecykler
Holbæk
Nishiki, 27 gear, årg. 2007, hej jeg har denne virkelige gode cykel som jeg gerne vil af med da det er syndt den bare står og samler støv. det er den bedste cykel jeg nogen sinde har haft. der er skivebremser på, du kan indstille støddæmperne efter smag og behag, der er lås med vanddunk holder. jeg kan love jer 110% at i ikke vil blive skuffet over cyklen, jeg har selv været oppe at få den vurderet tilaf en cykelsmed eller kom med et bud men et seriøst bud.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk