Søgeresultat for: “

hjem familie sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt GRATIS brugte reoler i
Solgt

7 år sedan

Til salg i 1 dag
Møbler og Hjemm...
kirsebærtræslaminat H.205 B.80 D.27 med 5 hylder lidt i stykker under en hylde på en reol, dog intet man lægger mærke til. Holder til CDer i den ene og med 5hylder og 2 låger, uden indhold, GRATIS, jeg holder ikke så ring først når du er klar til at hente. RINGSe alle mine annoncer mange fine ting. Alle mine annoncer slettes når varen er væk, så kan du se den på nettet, er den ikke væk
Solgt GØR ET KUP Øreklapstol!
Solgt

7 år sedan

Til salg i 12 dage
Møbler og Hjemm...
Meget elegant, gammel og velholdt Øreklapstol ny ombetrukket, i mørkt træ med skønt blomstret mønster, sælges giv et seriøst bud modtages KUN over mobil da jeg sættes på gaden nu. En gammel Øreklapstol med sjæl, som du vil elske at sidde i. Ringfor at lave aftale om at se eller købe varen. Se alle mine annoncer mange fine ting til salg. Alle mine annoncer slettes når varen er solgt, så kan du se den på nettet, er den ikke solgt.
Solgt GØR ET KUP GL. SILKE
Solgt

7 år sedan

Til salg i 13 dage
Møbler og Hjemm...
LAMPESKÆRM, skøn lys "guldfarvet" h.53 d. nede 50, fejler intet, er håndbroderet, smukkere lampeskærm får du ikke, sælges giv et seriøst bud modtages KUN over mobil da jeg sættes på gaden nu. Ringfor at lave aftale om at se eller købe varen. Se alle mine annoncer mange fine ting til salg. Alle mine annoncer slettes når varen er solgt, så kan du se den på nettet, er den ikke solgt.
Solgt Bog
200 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 12 dage
Børneartikler
Odense
Bog, Barnets sundhed og sygdomme giver dig svarene på de mange spørgsmål, der opstår, når det gælder dit barns sundhed - uanset om barnet er nyfødt eller teenager. Her er afsnit om barnets sundhed og udvikling samt beskrivelser af de forskellige symptomer, som kan være tegn på sygdom. Bogens mest omfattende kapitel er et leksikon over de almindelige og mere sjældne sygdomme, som kan ramme dit barn. Her får du råd om, hvad du selv kan gøre, og hvornår du bør søge læge. Bogen indeholder desuden et stort afsnit om barnets trivsel i hverdagen.
Solgt Babydan skråstol
250 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 1 dag
Børneartikler
Babydan skråstol, Babydan skråstol med det originale Babydan Tarok betræk i pink. Kan indstilles fra helt flad og i alle positioner til helt oprejst ryglæn (som en almindelig stol). Fodstøtte og ryglæn kan indstilles separat. Kan både vippe og stå stille. Har bærestopper og sele til at spænde barnet fast med. Kan bruges fra 0 måneder til 9 kg. Købt i januar 2011, hvilket vil sige, at der stadig er over 1 års fuld garanti på den. Meget velholdt og uden pletter. Købt for 600 kr., sælges for 250.
Bestway Power Steel pool rektangulær 956 x 488 x 132 c...
12 339 :-

VidaXL

F  
RGE Mexico spisebord - grå folie, betonlook, rektangulær, 1...
2 199 :-

BOBO

F  
TV-bord Brun Toledo
1 099 :-

Wineandbarrels

F  
Sylvanian Families Familien - Katte Familien Seidenthal
105 :-

pinkorblue

F  
Sylvanian Families Familien - Pindsvine Familien von Stac...
145 :-

pinkorblue

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk