Søgeresultat for: “

hjem familie sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt GRATIS brugte reoler i
Solgt

8 år sedan

Til salg i 1 dag
Møbler og Hjemm...
kirsebærtræslaminat H.205 B.80 D.27 med 5 hylder lidt i stykker under en hylde på en reol, dog intet man lægger mærke til. Holder til CDer i den ene og med 5hylder og 2 låger, uden indhold, GRATIS, jeg holder ikke så ring først når du er klar til at hente. RINGSe alle mine annoncer mange fine ting. Alle mine annoncer slettes når varen er væk, så kan du se den på nettet, er den ikke væk
Solgt GØR ET KUP Øreklapstol!
Solgt

8 år sedan

Til salg i 12 dage
Møbler og Hjemm...
Meget elegant, gammel og velholdt Øreklapstol ny ombetrukket, i mørkt træ med skønt blomstret mønster, sælges giv et seriøst bud modtages KUN over mobil da jeg sættes på gaden nu. En gammel Øreklapstol med sjæl, som du vil elske at sidde i. Ringfor at lave aftale om at se eller købe varen. Se alle mine annoncer mange fine ting til salg. Alle mine annoncer slettes når varen er solgt, så kan du se den på nettet, er den ikke solgt.
Solgt Bog
200 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 12 dage
Børneartikler
Odense
Bog, Barnets sundhed og sygdomme giver dig svarene på de mange spørgsmål, der opstår, når det gælder dit barns sundhed - uanset om barnet er nyfødt eller teenager. Her er afsnit om barnets sundhed og udvikling samt beskrivelser af de forskellige symptomer, som kan være tegn på sygdom. Bogens mest omfattende kapitel er et leksikon over de almindelige og mere sjældne sygdomme, som kan ramme dit barn. Her får du råd om, hvad du selv kan gøre, og hvornår du bør søge læge. Bogen indeholder desuden et stort afsnit om barnets trivsel i hverdagen.
Solgt Babydan skråstol
250 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 1 dag
Børneartikler
Babydan skråstol, Babydan skråstol med det originale Babydan Tarok betræk i pink. Kan indstilles fra helt flad og i alle positioner til helt oprejst ryglæn (som en almindelig stol). Fodstøtte og ryglæn kan indstilles separat. Kan både vippe og stå stille. Har bærestopper og sele til at spænde barnet fast med. Kan bruges fra 0 måneder til 9 kg. Købt i januar 2011, hvilket vil sige, at der stadig er over 1 års fuld garanti på den. Meget velholdt og uden pletter. Købt for 600 kr., sælges for 250.
Solgt Hjemmesyet småfolk babysengesæt
200 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 15 dage
Børneartikler
Aalborg
Sengesæt, Da jeg havde en rest tilbage af dette skønne stof, valgte jeg at sy to sæt babysengesæt. Da jeg kun har brug for et sæt, ønsker jeg at sælge det andet. Det er syet af helt nyt stof og er aldrig blevet brugt. Det er dog vasket en enkelt gang, efter jeg har syet det sammen. Æblerne vender rigtigt på den ene side, men modsat på den anden side. Det er i farverne tyrkis og blå og målene er 69x100 på dynebetrækket og 32x44 på pudebetrækket. Det vejer 200 g, så det koster ca 25 kr at sende med postomdeling.
vidaXL bjælkehytte-haveskur massivt træ 28 mm 7,3 x 3 m
14 379 :-

VidaXL

F  
Kradsetræ Natural Paradise XL Standard - Som supplemen...
150 :-

Zooplus

F  
Babyplan Ultralydsmonitor
379 :-

babyplan.dk

F  
Sylvanian Families Familien Chokoladekanin
200 :-

Coop feed 2

F  
Sylvanian Families Familien Skumfidusmus
200 :-

Coop feed 2

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk