Søgeresultat for: “

hjemmebiograf sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Hjemmebiograf
700 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 9 dage
Hjemmebiograf
Odense
Anlæg, Philips, Jeg sælger denne hjemmebiograf: Philips HTS 6510. Den består af reciver med indbygget dvd/cd afspiller forstærker på i alt 500 watt og tuner med faste stationer samt to tilhørende højttalere og en tilhørende subwoofer. Anlægget har Ambi Surround. Spiller virkelig godt. Pænt og velholdt. Eneste problem er at den nu kun kan afspille CDer. Af en eller anden mærkelig grund kan den ikke længere afspille dvd hvad den jo også er beregnet til. Brugsanvisning scart-kabel og fjernbetjening medfølger. Anlægget kan ses i funktion.
Solgt Nyrenoveret hus med dejlig have
15 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 158 dage
 
Nyrenoveret hus i Charlottenlund tæt ved Bernstorffsparken, med egen sydvendt have udlejes hurtigst muligt. Huset består af stueplan på 90 m2 og kælder på 86 m2.

Stueetagen indeholder et stort nyt veludstyret køkken, stue, mindre spisestue, børne/gæsteværelse, soveværelse, badeværelse samt udestue.

Kælderen består at et stort multifunktionelt rum, hvor der pt. er kontor og hjemmebiograf. Derudover findes værksted og bryggers/vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, samt opbevaringsrum. Kælderen er nyrenoveret.

I den sydvendte have findes nyanlagt terasse.

Der er mulighed for parkering lige ved ejendommen.
Hjemmebiograf LG OM5560 TV Sound Sync Bluetooth 4....
1 895 :-

ShopOne

F  
Samsung HW-R480 - lydbarsystem - til hjemmebiograf -...
2 649 :-

wupti.com

F  
Forkælet med frihed - Lars Ulrich - og hans band Metallica...
350 :-

Coop feed 2

F  
Klipsch RSB-6 Soundbar
2 290 :-

CDON.COM

F  
Philips HTL1190B/12
499 :-

CDON.COM

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk