Søgeresultat for: “

hoppeplag sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt newforrst bl.
9 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 20 dage
Hest
Christiansfeld
Pony, Newforrst bl. hoppeplag 2år og 4 mdr. har chip og pas, passet med ormekur, smed. kan de ting en 2års skulle kunne, så som løfte hove, blive trukket og striglet.har prøvet at have sadel og hovedtøj på og det sagde hun intet til. forventet stg.. sort brun med stjerne. utrolig køn pony. ingen afbetaling. sælges uden udstyr. nuværende stg.140. pr øje mål. evt. bytte med køreklar jumpe til stor hest på 165 i stg. evt.+ penge til mig.
Solgt Smuk Irish Cob
14 500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 6 dage
Hest
Skanderborg
Hoppeplag, Irish Cob NY pris, Jessie er en super sød og nem et års plag. Hun er passet med ALT og har hele sit liv været i hænder dagligt. Hun står pænt ved smed og elsker at blive børstet og nusset. Hun er nem i flokken. Jessies mor er en stor dame (kan ses) og Jessie er allerede nu ca140 i stang. Jeg gætter på hun bliver ca 150 med god dybde og bredde. Hun har gode bevægelser med passende løft og er meget velrejst. Derudover har hun meget hår- både hovskæg og man/hale.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk