Søgeresultat for: “

hus have sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Liggestol - ren nostalgi
250 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 5 dage
Land & Havearti...
Århus
Liggestol - ren nostalgi, Bliv klar til at tage en slapper i en liggestol, når sommeren kommer igen. Her har du chanchen for at få en snert af gamle dage med denne liggestol. Stolen kan klappes sammen, så den ikke fylder så meget, når den skal opbevares om vinteren. Kan stilles i højden, så man enten sidder eller næsten ligger i stolen. Betrækket trænger til en gang rensning. Men ellers er stolen ok - er brugt i haven i sommer.
Solgt krigsovn
400 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 45 dage
Land & Havearti...
Struer
krigsovn, Har denne meget sjælden krigsovn, som man brugte uder krigen, enten i bunkers, eller i hjemmet, med røgrør ud af vinduet, man tænder op direkte nede i kammert, man kan fyre med altfra pind til koks og kul, og så er der de 2 løse ringe, som man kan ligge på efter hvad man stiller på af enten gyde eller pande, den vil jo også være fin til at lave pandkager på ude i haven eller ved stranden,den vil jo nok tilføre lidt opmærksomhed, har aldrig set andre have en, den vejer ikke meget, og man kan skille afgangs røret ad, de 2 bøjninger, og det lige stykke og så selve brændkammert
Solgt Husquarna LC48VE
3 500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 43 dage
Land & Havearti...
Plæneklipper, Rotorklipper, En robust og effektiv plæneklipper, som er let at manøvrere. Du kan vælge mellem tre klippemetoder: opsamling, BioClip® og bagudkast. "Advanced Flow Technology" er med til at sikre, at opsamleren fyldes optimalt og derfor skal den ikke tømmes helt så ofte. Opsamleren er kompakt og placeret højt, så den er let at have med at gøre. Det øger desuden komforten, at plæneklipperne er udstyret med nedafrettede ventilationsåbninger, som fører støj og støv væk fra brugeren. LC 48VE er selvkørende og har elektrisk start. Briggs & Stratton, 675 Serien.
Solgt Venuzuela Randers
76 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 26 dage
Land & Havearti...
Randers
Venuzuela Randers, dejligt kolonihavehus på ca. 40 m2, med en flot kun 2 år gammel træterrasse med lange trappetrin og med en dejlig ugenert, lukket og hyggelig gårdhave, hvoraf en lille del er overdækket. Selve træterrassen sammenbinder huset med udhuset, hvor der foruden rum til redskaber også er indrettet et rum til tørkloset. Indeholder stue, køkken og soveværelse. Der er indlagt både vand og el. Huset er nymalet og med helt nyt tag og gårdhavens plankeværk blev etableret sidste år.
Solgt Skoleprojekt- redskabsskur
3 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 10 dage
Land & Havearti...
Brovst
Redskabsskure, Hej havefolk, jeg står med et redskabsskur, som jeg lavde i vinters på tømmerskolen :) Mit initeritiv til at lave det færdigt har ikke været så stor, men det der mangler er bare, at få lavet det sidste på taget :) Så er du god på hænderne, og mangler et godt skur, så giv et kald eller mail ;) Prisen er fast, for matrialerne skal dækkes for det, jeg gav for dem på skolen. Målene hedder således indvendig: 2.2m høj, 1,5m bred, 2,2m lang.
vidaXL fuglepigge 49 x 4 5 x 1 7 cm sæt af 20
229 :-

CDON.COM

F  
Et hus og en have / bog
128 :-

HorseConsults

F  
Små Dyr I Hus Og Have - Lars-henrik Olsen - Bog
160 :-

Gucca

F  
Legetelt, Hus med have - Bino Toys
298 :-

Babyshower

F  
Gurli Gris / Peppa Pig hus og have legesæt
279 :-

CDON.COM

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk