Søgeresultat for: “

hus sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Engelsk bulldog tæve
12 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 2 dage
Hund
12000 Race: Engelsk bulldog Kærlig, sød og glad pige på 2 år søger et dejligt og blivende hjem som familie/hygge hund pga. særlige omstændigheder, skal til et hjem på landet eller hus med have gerne i selskab af anden hund af modsatte køn men ikke et krav, kan være dominant over for andre hunde så det er ikke alle hunde hun syntes om men de hunde hun acceptere fungere hun til gengæld rigtig godt med, hun er opdrættet hos mig og vi har haft hende fra hvalp af, hun har dkk stamtavle og er passet med alt. Ønsker kun seriøse henvendelser. 
Solgt Charmerende kolonihave sælges
25 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 10 dage
Land & Havearti...
Charmerende kolonihave sælges, Dejlig kolonihave i haveselskab Aablink i Nørresundby sælges pga. vi skal flytte;( Haven er på 500 kvm. Den har et hus med udestue, stue, køkken og værelse. Der er ikke strøm i huset, men det er en del af charmen. I køkkenet er der gasblus. Skur indeholder haveredskaber. Der er et kemisk toilet i en sidebygning ved skuret. Køkkenhave med højbede og flisebelagte gange. Nyt drivhus, masser af stauder, blomster, buske, frugttræer. MINDRE AFSLAG VED HURTIG HANDEL. Ring endelig og få en fremvisning. Alle møbler som ses på billederne medfølger.
... eller prøv at søge på villa udlejes
 
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk