Søgeresultat for: “

hus sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Charmerende kolonihave sælges
25 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 10 dage
Land & Havearti...
Charmerende kolonihave sælges, Dejlig kolonihave i haveselskab Aablink i Nørresundby sælges pga. vi skal flytte;( Haven er på 500 kvm. Den har et hus med udestue, stue, køkken og værelse. Der er ikke strøm i huset, men det er en del af charmen. I køkkenet er der gasblus. Skur indeholder haveredskaber. Der er et kemisk toilet i en sidebygning ved skuret. Køkkenhave med højbede og flisebelagte gange. Nyt drivhus, masser af stauder, blomster, buske, frugttræer. MINDRE AFSLAG VED HURTIG HANDEL. Ring endelig og få en fremvisning. Alle møbler som ses på billederne medfølger.
Solgt Zeeter plæneklipper
1 500 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 7 dage
Land & Havearti...
Plæneklipper, ZTR-426 / Zeeter plæneklipper sælges. Årgang ukendt. Motor kører fint, bruger ingen olie og starter nemt. Jeg ved ikke hvor mange ccm motor er på, men den er ret kraftig, måskehk. Klipperen slår fint, og man kan virkelig få slået græs i en fart. Desværre er der sket "et eller andet" så jeg ikke kan slå klipperen til. Det kan måske repareres for få penge / fingersnilde...jeg ved det ikke. Trænger i det hele taget til en kærlig hånd. Giv evt. et bud, da jeg har købt en anden, og derfor bare skal af med den nu.
... eller prøv at søge på villa udlejes
 
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk