Søgeresultat for: “

kaniner sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Sælger alle mine kaniner
100 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 7 dage
Dyr
Kanin, Jeg sælger alle mine kaniner,da jeg ikke længere har overskud til dem. Der er Løvehoveder, Løvevæddere og Dværgvæddere. Billederne er kun af nogle af dem. Bure kan evt købes med for merpris. Der er både hanner og hunner. 100 kr pr stk,rabat ved køb af flere. Sælges ikke til slagtning. Billede 2 er en han Chinchilla farvet Dværgvædder født 21 maj 2011. Billede 1 er en han Siameser farvet med slør Satinbærer Dværgvædder født 13 maj 2011. Billede 3 er en hun Madagascar farvet Mm Løvehoved født 4. marts 2011.
Solgt Min dejlige kanin sælges!
50 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 6 dage
Dyr
Nyborg
Kanin, Hej, jeg sælger min kanin da jeg har for mange kaniner. Han er tam og rigtig sød! Han er en Sort/Gul japaner, og han er ren dværgvædder. Han er ca. 1 år, og han er øremærket. Han blev ikke passet godt af sine tidligere ejer, så jeg tog ham til mig. Han har det bedste sind og har aldrig bidt mig eller nogle før, han er lidt vant til sele og har prøvet at springe før. Han ville passe godt til alle slags mennesker, men jeg sælger ham ikke til slagtning eller fordring!! Han har brug for et omsorgsfuldt og kærligt hjem.
  3 værelses lejlighed
6 878 :-

8 år

-

Lejebolig.dk

101 m2 Lejligheder
  3 værelses lejlighed
6 881 :-

8 år

-

Lejebolig.dk

100 m2 Lejligheder
  3 værelses lejlighed
6 534 :-

9 år

-

Lejebolig.dk

101 m2 Lejligheder
 
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk