Søgeresultat for: “

knallerter sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Gilera smt
14 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 29 dage
Knallerter
Silkeborg
Gilera, Hej allesammen! NU er tiden til at jeg skal til at sælge min fantastiske SMT! Smt'en er som ny og er fra 09 af, maskinen er altid blevet passet og vedligeholdt. Smt'en er std udover 6 gear og et 50cc cyllinder da mit originale 49cc ikke virkede mere. Den køre lidt mere end den må, men larmer slet ikke mere end den skal som std og er ikke hidsig på nogen måde.. Dog en tun uds på skulle den flyve ca de 100 :-)
Solgt Hej guloggratis jeg har en Simson Star
3 650 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 10 dage
Knallerter
Tinglev
Hej guloggratis jeg har en Simson Star, Veteran, Simson Star 4/1-2 sælges kører og starter godt. Den er i fin stand, den er årgang 81 :) så det er en gammel dame der kun har kørt 7900km. Prisen kan man snakke om ved personlig møde ;) den har strøm forsyning til en (cykel eller simson trailer), det skal bare sluttes til og Anhængertræk til en cykelvogn ogriginalt :) p.s baglyset er sat på , som man ikke kan se på billederne. Alt på denne knallert er original ;)

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk