Søgeresultat for: “

motorcykler sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Jinlun motorcykel 4 takt u/plader
10 500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 27 dage
Motorcykler
Nordjylland
Jinlun motorcykel 4 takt u/plader, Jeg sælger denne motorcykel for vores farbror og den står som ny, den har ikke kørt mange km,mener at det er lige knap 10 km den har stået inde og blevet serviceret i de 2 år han har haft den, der er tasker på som medfølger, den er uden plader ,cyklen skal fremvises på synshald til godkendelse af ec papir de skal passe til stel nr.også er det bare at hent plader på motorkontoret og de er ikke med i prisen.
Solgt Danmarks flotteste
70 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 27 dage
Motorcykler
Honda, VFR, RC36 2. Hysterisk velholdt motorcykel, som aldrig har kørt i salt eller lignende. Den er vinteropbevaret i varme og står altid under tag. Der medfølger ekstra udstyr for over 20.000 kr. bl.a. Givi Wingrack med blinklys og bremselys. Indfarvede sidetasker m. kode og indfarvet topboks. orginal udstødning, oplagt Remus udstødning, oplagt Yosimura udstødning. + div sliddele. bl.a. olie oliefilter, bremseklodser mm. kan efter aftale leveres synet og omregistreret i købers navn. En motorcykel til sjove og lange ture, i der er er i en sjælden velholdt stand, og som er værd at køre efter.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk