Søgeresultat for: “

musikinstrumenter sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Indiansk "Goldenhawk" i G- NEDSAT!
450 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 5 dage
Musikinstrument...
Fløjte, Super fed indiansk fløjte lavet i Cedertræ, er lavet af en indianer fra USA kaldet Waccamaw. Hans initialer er brændt i fløjten. Fløjten er lavet i tonen G. Hvis ønskes kan et lydklip sendes på email. Jeg valgte at købe to fløjter for at kunne spare halvdelen af portoen og told, ved at sætte denne til salg og beholde den anden. Fløjten har kostet 88 $ plus halv porto og told, hvilket løber op i ca. 133 $ som er 764 kr.
Solgt Microkorg Korg til salg
2 200 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 8 dage
Musikinstrument...
Synthesizer, Jeg sælger min Microkorg Korg, som jeg købte nyt for 2 måneder siden, fordi jeg selv bruger en anden synthesizer nu. Den har været i røgfrit miljø og den er i perfekt tilstand, alt virker fint og der er stadig mere end 3 år garanti. Den kommer i originalæske med strømkabel, mikrofon og håndbog. Jeg betalte 2480 kr for den og den bliver stadig solgt til samme pris på for eksempel ebay og andre steder. Sælger den til 2200, da den som sagt er i meget god tilstand.
Solgt yamaha el-bas til salg
2 500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 49 dage
Musikinstrument...
Odense
yamaha el-bas til salg, jeg har en rigtig fin yamaha rbx-a2 letvægts bas til salg, da jeg er stoppet med at spille. den er kun 1 år gammel. der følger en tuner med så du kan stemme den, et kabel så du kan forbinde den til en forstærker, og til sidst en taske. Hvis du er til en lidt blærerøvs el-bas, så er det her noget for dig! For når du forbinder den til en forstærker, så kommer der lys i knapperne det er super fedt! :-)
Solgt Hornung&Møller sælges
2 800 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 4 dage
Musikinstrument...
Svendborg
Pianette, Pianette klaver sælges." Med jernramme" nr.Vi sælger p.g.a. pladsmangel klaveret stemmer ikke og nogle tangenter hænger når der spilles på det.Ingen af os kan spille rigtigt på klaveret. Det trænger til en kærlig hånd for en' som vil invistere eller kan reparere et sådant instrument. Mål bredde 122 højde 85 dybde 42 cm. Jeg har fået oplyst, at dette pianette vil have en værdi påkr., hvis instrurmentet er iorden. Sælges kontant, eller byttes med andet af værdi.
Solgt VIOLINUNDERVISNING m. erfaren pædagog
Solgt

8 år sedan

Til salg i 34 dage
Musikinstrument...
Violin, VIOLINUNDERVISNING m. erfaren pædagog. Uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium samt ved Oberlin Conservatory i USA, er jeg idag ofte benyttet underviser ved bla. Ballerup Musikskole, Gentofte Musikskole, Hørsholm Musikskole, Herlev Musikskole og Frederiksberg Musikskole. Som elev af nogle af tidens største violinpædagoger, har jeg stor succes med at undervise og garanterer hurtige resultater. Lær at lære - og bliv motiveret af dine egne fremskridt. Undervisning tilbydes såvel begyndere som øvede, børn som voksne og prisen er sågar lavere end gennem landets musikskoler. Undervisning i KBH, Hørsholm, Ballerup eller efter aftale.
Titan Fitness Titan (10sæt) Håndvægtstativ 3 Rækker
4 999 :-

Apuls

F  
vidaXL fuglebur massivt fyrre- og grantræ 120 x 60 x 168...
1 339 :-

VidaXL

F  
Master Maxi vægtstangsstativ
2 212 :-

Traeningsmaskiner

F  
Gaiam Durablock Yogablok Sort (Ekstra fast)
199 :-

Apuls.dk

F  
Gaiam Durablock Yogablok Blå (Ekstra fast)
199 :-

Apuls.dk

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk