Søgeresultat for: “

reptiler sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Sumpskildpadder sælges
500 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 77 dage
Reptiler
Rødekro
Sumpskildpadder sælges, Jeg har to smukke sumpskildpadder. De er arten guløret terrapin og sælges for 500 kr. Jeg tror den ene er en hun, og den anden en han på grund af størrelses forskellen. Jeg har haft den i ca. et år. Tror de nu er ca. 2 år gammle men det ikke helt. De sælges på grund af mangel af tid til at passe. Du kan ringe til mig på mit mobil nr. ereller tlf.. Jeg bor 10 km ude fra Rødekro og min addresse er Strandelhjørnvej,Rødekro.... mere info så kan du spørge nede for på siden;)
Solgt Stor glas terrarie med skydelåge.
600 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 35 dage
Reptiler
Holstebro
Terrarium, Hej.. vil gerne sælge dette terrarie da det bare står og fylder. det er pænt stort, ved ikke hvor mange liter, men måler Bredde: 100cm Højde: 80cm. Dybte 50cm. det er med skydelåge(uden lås) der er udluftning i bund og top, der medfølger 2 plastplanter 2 stk ''fake'' træ som dyret kan gemme sig i/ved og en vandskål samt lys, og varmepære. der er slået en lille flig af nede ved udluftningen i bunden i venstre side, som i kan se på billede 4, terrariet er uden understel,
Solgt Grøn Leguan
300 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 18 dage
Reptiler
Grøn Leguan, Hej jeg har en lille leguan på et 1/2 år. Den er ikke håndtam, men spriser af hånden, og har haft den i hånden et par gange. Jeg har ikke tiden til den derfor salg, den er i en rigtig flot grøn, men har desvære mistet hale spisen da den sad fast i en revne inden i buret, men den er fint på vej ud igen. Men har en rigtig god appetit, og skider og skifter ham som den skal.
Solgt KP morpher + alm
Solgt

8 år sedan

Til salg i 7 dage
Reptiler
KP morpher + alm, Pga nye projekter sælges følgende kongepythons.
Solgt carlsberg køleskab
600 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 7 dage
Reptiler
carlsberg køleskab, carlsberg køleskab, fejler intet, med fire hylder til og mulighed for hængelås. perfekt til rugeskab.
Richmond & Finch Chained Reptile Mobil Cover - iPhone...
129 :-

Plusshop

F  
iDeal Of Sweden Fashion Case iPhone 6/6S/7/8 PLUS Bl...
130 :-

Luxplus

F  
Framed Rosé Coffee Reptile
3 :-

Richmond & Finch

F  
Richmond & Finch Chained Reptile Mobil Cover - iPhone...
129 :-

Plusshop

F  
Marvelle MAGNETO ORIGINAL Nø301 ASH GREY REPTILE |...
359 :-

My-Phoneshop

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk