Søgeresultat for: “

samlinger sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt lomme ur
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Samlinger
Svendborg
lomme ur, lomme ur sælges da det er et arvestykke jeg har fået og som jeg aldrig kommer til at gå rundt med men det er et flot lomme ur som virker 100% som skal trækkes op og tiden passer og den er ikke ridset eller noget og den fejler intet skriv til mig her inde hvis du er intreseret eller ring til mig på nummermvh Ronni P.S. Der er indgraveret cccp i den som betyder Soviet Unionen ..!
Solgt Antik/gl. kæmpe dåse-motiver fra Randers
150 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Samlinger
Broager
Antik/gl. kæmpe dåse-motiver fra Randers, Vi sælger her en antik/gammel dåse, meget stor, som så vidt kan læses har indeholdt bagepulver. Den har de flotteste fotografiske motiver hele vejen rundt, se fotos. Da jeg på låget kan læse, at fabrikken er fra Randers mener jeg at motiverne er fra Randers, også ad den viste statue, som må være Niels Ebbesen, gammel kendt handelsmand. Den har patina, men er meget fin hele vejen rundt. Låget er noget slidt mht. tekst, har nogle "småbuler", men se fotos.
Solgt anders and blade
Solgt

7 år sedan

Til salg i 12 dage
Kunst
anders and blade, ca.700,anders and fra+200.diverse tegneserier sælges helst samlet. 14oo.krEt hammon orgel ældre elitronisk.3000.kr.eller efter aftale.En parebol antenne med 2.hoveder ,diameter 1.m.800.kr
Solgt Prof rammer
3 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Kunst
København
Prof rammer, Ca 20 lækre prof rammer mest til lærred men også Passe Partout. De er i sølv og er buede foran og typisk 5 gange 3 cm tykke. Der er 2 stykker med glas forangangeindvendig(100 gange 100) 2 stk også med glas på 64 gange 78 plus 90 gange 112 udvendigt mål. Rammer uden glas er i forskellige mål bl.a 138 gangegangegangegange 108 og mange flere mindre.
Solgt World of Warcraft - Display figurer
800 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 8 dage
Samlinger
Odense
World of Warcraft - Display figurer, Disse displays har aldrig været tilsalg og kommer direkte fra USA hvor de har stået i en butik. Det perfekte samlerobjekt for WoW-fans. Stand-up'en har en højde af 170 cm, og det er en gengivelse af Kael'thas. De to DvD-bokse er gjort større så de har en størrelse af 61x51 cm og er hule indeni. De er alle lavet af pap eller karton. Kael'thas er lidt medtaget af folk, der har gået ind i ham i den amerikanske forretning, men ellers er han i god stand. Man kan ikke se noget på DvD-boksene.
Rullegardiner - Hvid - U1201
69 :-

Uniggardin

F  
wolfcraft jig-sæt boreskabelon til skjulte samlinger Torx 46...
549 :-

VidaXL

F  
Adidas Elbow Support
175 :-

Traeningsmaskiner

F  
Kong Arthur samlinger PC DVD spil
59 :-

Fruugo

F  
Kong Arthur samlinger (PC DVD)
169 :-

Fruugo

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk