Søgeresultat for: “

samlinger sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Antik/gl. kæmpe dåse-motiver fra Randers
150 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 8 dage
Samlinger
Broager
Antik/gl. kæmpe dåse-motiver fra Randers, Vi sælger her en antik/gammel dåse, meget stor, som så vidt kan læses har indeholdt bagepulver. Den har de flotteste fotografiske motiver hele vejen rundt, se fotos. Da jeg på låget kan læse, at fabrikken er fra Randers mener jeg at motiverne er fra Randers, også ad den viste statue, som må være Niels Ebbesen, gammel kendt handelsmand. Den har patina, men er meget fin hele vejen rundt. Låget er noget slidt mht. tekst, har nogle "småbuler", men se fotos.
Solgt anders and blade
Solgt

8 år sedan

Til salg i 12 dage
Kunst
anders and blade, ca.700,anders and fra+200.diverse tegneserier sælges helst samlet. 14oo.krEt hammon orgel ældre elitronisk.3000.kr.eller efter aftale.En parebol antenne med 2.hoveder ,diameter 1.m.800.kr
Solgt Prof rammer
3 000 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 8 dage
Kunst
København
Prof rammer, Ca 20 lækre prof rammer mest til lærred men også Passe Partout. De er i sølv og er buede foran og typisk 5 gange 3 cm tykke. Der er 2 stykker med glas forangangeindvendig(100 gange 100) 2 stk også med glas på 64 gange 78 plus 90 gange 112 udvendigt mål. Rammer uden glas er i forskellige mål bl.a 138 gangegangegangegange 108 og mange flere mindre.
Solgt World of Warcraft - Display figurer
800 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 8 dage
Samlinger
Odense
World of Warcraft - Display figurer, Disse displays har aldrig været tilsalg og kommer direkte fra USA hvor de har stået i en butik. Det perfekte samlerobjekt for WoW-fans. Stand-up'en har en højde af 170 cm, og det er en gengivelse af Kael'thas. De to DvD-bokse er gjort større så de har en størrelse af 61x51 cm og er hule indeni. De er alle lavet af pap eller karton. Kael'thas er lidt medtaget af folk, der har gået ind i ham i den amerikanske forretning, men ellers er han i god stand. Man kan ikke se noget på DvD-boksene.
Solgt Party lite ting til salg
450 :-
Solgt

8 år sedan

Til salg i 43 dage
Samlinger
Nordborg
Party lite ting til salg, Hej. Jeg sælger mit party lite. Da det ikke er mine farvere mere. Sælges enkelt eller samlet. Har næsten ikke brugt det. Det har kun stået til pynt for ingen ting. Den på billed 5 er blevet gjort ren og det orange er taget ud. kasserene haves måske da ligger i en flyttekasse i vores kælder så ved ikke hvordan de har det.:) men håber og tror 100% på de er som ny. Men hvis kasserene ikke har det godt så bliver de selvf. sent sikkert alligevel :) husk det kan ikke købes mere :)
Plissegardiner - Grå - G2107
209 :-

Uniggardin

F  
vidaXL væghylder 6 stk. sort
479 :-

VidaXL

F  
Lamello Invis Mx2 Start kit "skjulte samlinger"
3 498 :-

Toolster

F  
wolfcraft jig sæt boreskabelon til skjulte samlinger Torx 46...
521 :-

CDON.COM

F  
Rullegardiner - Hvid - U1201
69 :-

Uniggardin

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk