Søgeresultat for: “

stereo hifi sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt ipod touch 8 GB + serviceforsikring!!
900 :-
Solgt

6 år sedan

Til salg i 10 dage
MP3-spiller
MP3-afspiller, Ipod, 8 GB, Touch, Ipod touch 8 GB med serviceforsikring(800,-) (dvs. jeg har tegnet en forsikring på den, så hvis den går i stykker, kan man få en ny, hvis man kan komme ind med den i butikken fysisk uanset hvor smadret den er.) Den er en smule ridset på bagsiden, men det er uden betydning for ipodens stand. Den har aldrig fejlet noget, og fungerer 100 %! Jeg sælger fordi jeg har købt en iphone, så jeg har ikke noget at bruge min ipod til mere. :-) Head-set + computerstik følger med. Kvitteringen på det hele haves endnu, og følger selvfølgelig også med :-) -
Solgt søger scooter for højtalere og penge.
Solgt

6 år sedan

Til salg i 46 dage
Højtalere
Varde
Højttalere, Eltax, Hej jeg sælger et par Eltax højtalere jeg vil gerne bytte dem for en scooter og så skal jeg give penge oveni. Højtalerende spiller rigtig godt og er rigtig fede fordi de er pyramide. Der er 3 højtallere i hver af dem den ene i en af dem er der en bule i men den gør ingen forskel på lyden og man lægger ikke mærke til den. De kan spille rigtig højt. hvis du er intra så skriv herinde. Hilsen mads.
Solgt Philips surround sæt
1 000 :-
Solgt

6 år sedan

Til salg i 61 dage
Højtalere
Højttalere, Panasonic, Home cinema-anlægget HTS3020 fra Philips giver dig en super 5.1 surround sound. Philips HTS3020 har indbygget DVD/divX-afspiller og USB-port som gør det muligt at læse både traditionelle optiske cd'er, MP3, WMA og JPEG-filer. Du kan således tilslutte din USB-nøgle, din harddisk eller dine digitale musikafspiller og få indholdet i fantastisk kvalitet. Philips HTS3020 har en Dolby Digital og Pro Logic II dekoder, så du får det bedste ud af filmens stemning. Brugt få gange. Kvitering haves. Og det er altså Philips og ikke Panasonic der var bare ikke mulighed for at markere Philips fra starten.
Solgt PHILIPS RADIO/VÆKKEUR/HØJTALER
175 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 31 dage
Radio
Nyborg
Radio, Philips, jeg har et lækkert philips vækkeur, med to alarmer. den har en indbygget radio i, der virker som en anmindelig radio. (den kan også vække dig. altså radioen kan tænde hvis du sætter den til at vække dig) den kan også sættes i din computer og bruges som højtaler. alt i alt det ultimative vækkeur, der kan bruges til næsten alt. der er også et digitalt ur på så den viser tiden hele tiden. og forsiden er lavet som et spejl.
Solgt steroe anlæg
2 600 :-
Solgt

5 år sedan

Til salg i 27 dage
Stereo
onkyo resiver med cdafspiller og 12højtaler
AEC BQ615 PRO Colorful LED HiFi Stereo Bluetooth Spea...
349 :-

IPhoneGadget

F  
KITSOUND HiFi Högtalare Parallax 60W (2x30) Trådlösa Ster...
1 699 :-

CDON.COM

F  
Soundbar trådløs Bluetooth HiFi Højttaler - Sort/Grå
299 :-

Coolpriser

F  
AEC BQ615 PRO Speaker Portable Colorful LED Wireless...
349 :-

IPhoneGadget

F  
KITSOUND HiFi Højttaler Parallax 60W (2x30) Trådløs Stereo...
1 599 :-

CDON.COM

F  
Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk