Søgeresultat for: “

traktor sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt yamaha xv920
23 999 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 7 dage
Motorcykler
Brovst
Yamaha, køre godt skøn maskine lige skiftet dæk og batteri olie oliefilter den er med kadangtræk . skal prøves den har kørt 65000km inporteret og betalt afgift af i 2001 en usa model . dobbel skivebremser for digetalt spedometer og omdrejningtæller benzin måler . den har en rigtig god lyd .leveret nysynet evt bytte med have traktor eller anden brugbare ting bil og andre ting. VIS I ER HURTIGE KAN I FÅ DEN FOR 19999KR vis i slår til inden det næste månde eller bliver den sat på vinter hi og først sat det salg til næste år igen .
Solgt Fuldhydraulisk Frontlæsser, ny pris!
4 600 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 3 dage
Traktor
Traktor, VestFarm/Chief? fuldhydraulisk frontlæsser m. siloklo og skovl men u. beslag til kompakt traktor. Jeg søgte egentlig beslag til denne og jeg har før set samme læsser på en Yanmar kompakt traktor, men da ingen tilsyneladende vil af med beslag til denne, har jeg valgt at sælge den:) . JER ER STADIGVÆK INTERESSERET I AT KØBE BESLAG TIL DENNE SÅFREMT INGEN ER INTERESSERET I AT KØBE DEN. Prisen er nu fast og kan ikke forhandles. Hvis nogen mener at den er for dyr, så køb en "kineser" læsser til kr. 20.000,00!

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk