Søgeresultat for: “

veteranbiler sælges

Andre har købt hvad du leder efter
Sammenligne med tidligere solgte varer
Solgt Harley-Davidson 1200 showel se ny pris
115 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 47 dage
Motorcykler
Harley-Davidson, Blev restaurere for 4 år sidden.er lavet om til en 1340 og har kørt 3500 km sidden.motor nr og stel nr er det samme. skive bremser for og bag. nyt beltdrive kit og kobling er skiftet samtidig.komplet singelfire tænding ACCEL.alarm med start spære. nyt bagdæk og fordæk er ikke gammel.nummer pladen sidder ikke på siden da det ikke er lovlig så den sidder på bagskærmet sammen med baglyget. mange dele medfølger.har alle kvitterninger. køre rigtig godt. evt bytte med veteranbil eller amerikanerbil.er lige nedsat 5000 kr.Bud modtages gerne.
Solgt Ford Anglia 105e Deluxe årg 1963
48 000 :-
Solgt

7 år sedan

Til salg i 17 dage
Veteranbiler
Ford Anglia 105e Deluxe årg 1963, Klassisk engelsk bil med specielt design, også kendt som modellen med skrå bagrude. Bilen er totalrenoveret efter og have stået i en lade i ca. 35 år. Derfor har bilen kun kørt 68000km. Men bilen var desværre meget rusten og derfor har det været et kæmpe projekt at genopbygge bilen. Alt pladearbejde er lavet i hånden da man ikke rigtig kan få pladedele længere. Nu står bilen som næsten helt ny.Intet at pege fingre af. Betræk og interiør er som nyt. Motor kører som en drøm. Denne bil skal virkelig ses. Bilen er nysynet og skal derfor først synes om 8 år.

Vi er nu i Sverige, Norge, Spanien og Rusland!
Besök oss i Sverige! AllaAnnonser.se Besøk oss i Norge! Gadyet.no Visítenos en España! Gadyet.es Посетите нас в России! Gadyet.ru
 
Gadyet.dk